4  x Vrijwilligers gevraagd!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

1.
We zoeken mensen die als trainer / ster bij de Hondenclub willen gaan helpen. En die zich willen laten opleiden tot trainer door onze eigen mensen.
Heb je interesse of wil je info vraag dan aan een van onze trainers /sters of mail naar Tonny van Heck voorzitter@hdvdevijffthienhont.com .
Ervaring als trainer is niet perse nodig.
Dus mail of vraag ernaar!!!  
  
   
 
2.
We zoeken vrijwilligers die een handje willen helpen met de bouwcommissie. Er wordt aan het gebouw en het veld gewerkt op de 1e zaterdag van de maand. Er zijn verschillende klussen te doen, dus alle hulp is welkom!
Ben je handig en wil je komen helpen of wil je informatie neem dan contact op met Tonny van Heck. voorzitter@hdvdevijffthienhont.com . 
                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoofdpagina.

3. 
De Activiteitencommissie zoekt nog vrijwilligers die willen helpen met organiseren van leuke dingen. Per jaar worden er leuke dingen georganiseerd en deze commissie zoekt enthousiaste leden die hen willen helpen en ondersteunen. Hebt u interesse, of heeft u een leuk idee om als activiteit te doen geef dit dan door aan voorzitter@hdvdevijffthienhont.com   .
.
 
4.
De vrijwilligers van de kantine zoeken nog mensen die willen helpen met de kantinedienst. Een uurtje bijvoorbeeld op een dinsdagavond, donderdagavond of zondagmorgen zou al enorm helpen.
Wilt u helpen met het schoonmaakteam dat de kantine eens in de zoveel tijd op een zaterdag een frisse schoonmaak geeft bent u ook van harte welkom.
U kunt zich opgeven en informatie vragen bij een van de bestuursleden of Jeanne. voorzitter@hdvdevijffthienhont.com  .